Zorgboerderij-Keeklusthoeve_PGBZorgJan_CZDG_Tynaarlo

Dagbesteding en begeleid wonen: locaties in Drenthe

Dagbesteding en begeleid wonen kan bij PGBZorgJan op meerdere locaties in Drenthe.
Alle locaties op eer rijtje.

Tynaarlo
Kweeklustweg 1
9482TP, Tynaarlo

Net buiten het dorp Tynaarlo staat aan de Kweeklustweg nummer 1 onze zorgboerderij De Kweeklusthoeve. Op deze prachtige en rustige locatie midden in de natuur bieden wij 24 uurszorg / beschermd wonen aan 10 bewoners. De kamers hebben verschillende afmetingen en indien beschikbaar is er vrije keuze. Op en om de boerderij bieden we een unieke gevarieerde dagbesteding, waarin verschillende vakgebieden worden behandeld onder begeleiding van professionele zorgmedewerkers en een praktijkcoach. Onder de dagelijkse bezigheden vallen onder andere het onderhouden van een grote moestuin, het verzorgen van koeien en pony’s en werkzaamheden met diverse materialen waaronder hout. Ons aanbod passen we aan op de vraag waarbij het uitgangspunt altijd bij de cliënt ligt. Zorg en begeleiding op maat staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Locatie De Kweeklusthoeve in Tynaarlo

Zorgboerderij-Kweeklusthoeve_PGBZorgJan_CZDG_Tynaarlo_dagbesteding

 

Gieterveen
Torenveen 9
9511PB, Gieterveen

In Gieterveen, aan de Torenveen 9, ligt onze prachtige nieuwe locatie. Hier starten wij per 1 september met 24-uurszorg / beschermd wonen volgens dezelfde werkwijze als in Tynaarlo. Ook hier bieden we dagbesteding aan. De locatie beslaat een perceel met meerdere woon- en werkruimten, ruim opgezette leefruimten, dierverblijven voor kleinvee, een grasland en een bosperceel met vijver. Het is vooral de lichtinval en ruimte die deze locatie een prettig woonkarakter geven. Door de oneindige werkzaamheden aan de woning, het erf en het bos biedt deze locatie een zeer gevarieerde dagbesteding.

 

Locatie Torenveen in Gieterveen

 

Zorgboerderij PGBZorgJan in Gieterveen aan Torenveen 9 biedt dagbesteding en begeleid wonen op maat aan jongeren en volwassenen.Zorgboerderij PGBZorgJan aan de Torenveen 9 in Gieterveen biedt onder andere begeleid wonen en dagbesteding aan jongeren en volwassenen.

Zorgboerderij PGBZorgJan in Gieterveen voor dagbesteding tot 24 uurzorg voor jongeren en volwassenen

 

Nieuw-Buinen
Veenbesstraat 2
9521KJ Nieuw-Buinen

In Nieuw-Buinen, aan de rand van het dorp met uitkijk over de landerijen, staat een vrijstaande woning waar we 4 plekken voor beschermd / begeleid wonen aanbieden. De woning met ruime tuin heeft een aantal grote en kleinere kamers met een ruime, gezellige leefruimte voor gezamenlijk gebruik. Op deze locatie krijgt de cliënt onder begeleiding van professionele zorgmedewerkers de mogelijkheid om zelfstandiger te worden en zichzelf te kunnen ontplooien. Hiervoor stellen we een programma op maat samen.

 

Valthermond
12e Laan
7876HK, Valthermond

In het tweede kwartaal van 2018 hopen we van start te kunnen gaan met begeleid wonen in Valthermond. Het pand waar we cliënten kunnen gaan huisvesten wordt op dit moment nog verbouwd. Als de verbouwing klaar is, beschikt het pand over 8 woonplekken van 22 vierkante meter. Per twee units is er een keuken en een badkamer. Deze locatie biedt mogelijkheid voor kleine dagbestedingswerkzaamheden.

 

Ik wil meer weten over ambulante jeugdzorg.

Ben je ook op zoek naar begeleiding die uitgaat van de kwaliteiten van jou, je kind of degene die je begeleidt? Bij PGBZorgJan gaan we op zoek naar de mogelijkheden die er zijn om het leven van iedere cliënt een leuke invulling te geven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.