Zorgboerderij PGBZorgJan in Gieterveen aan Torenveen 9 biedt dagbesteding en begeleid wonen op maat aan jongeren en volwassenen.

Dagbesteding en beschermd wonen in Gieterveen

Dagbesteding en 24 uur beschermd wonen bieden we nu ook aan in Gieterveen. Aan de Torenveen 9 beschikken we over een geweldige locatie in een mooie rustgevende omgeving. Op dit moment zijn er geen kamers vrij.

Zorgboerderij PGBZorgJan in Gieterveen aan Torenveen 9 biedt dagbesteding en begeleid wonen op maat aan jongeren en volwassenen.Zorgboerderij PGBZorgjan in Gieterveen biedt dagbesteding en begeleid wonen aan jongeren en volwassenen geheel op maat.Zorgboerderij PGBZorgJan aan de Torenveen 9 in Gieterveen biedt onder andere begeleid wonen en dagbesteding aan jongeren en volwassenen.

Dagbesteding

In de dagbesteding, zowel in Gieterveen als in Tynaarlo, zijn nog plekken beschikbaar. Cliënten kunnen bij ons terecht voor creatieve dagbesteding tot houtbewerking en van koken en bakken tot groenvoorziening. Kortom, alles is mogelijk.

Meer informatie? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Zorgboerderij PGBZorgJan in Tynaarlo en Gieterveen is tijdens de dagbesteding en arbeidstraining drukdoende met de voorbereidingen voor de kerstmarkt.Dagbesteding op zorgboerderij PGBZorgJan in Tynaarlo en Gieterveen waar cliënten hun creativiteit de vrije loop kunnen hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik wil meer weten over ambulante jeugdzorg.

Ben je ook op zoek naar begeleiding die uitgaat van de kwaliteiten van jou, je kind of degene die je begeleidt? Bij PGBZorgJan gaan we op zoek naar de mogelijkheden die er zijn om het leven van iedere cliënt een leuke invulling te geven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.