Beschermd wonen: kamers vrij op zorgboerderij PGBZorgJan in Gieterveen (Drenthe) voor 7 personen inclusief dagbesteding.

Beschermd wonen: kamers vrij in Drenthe

Beschermd wonen in een mooie, rustige omgeving?

PBGZorgJan krijgt binnenkort 7 plekken voor beschermd wonen en een dagbestedingslocatie op de zorgboerderij in Gieterveen.  liggend tussen de dorpen Gasselte en Gieten (Drenthe). De zorgboerderij ligt in een mooie, rustige bosrijke omgeving en is voorzien van ruime woonruimten die ieder een fijne lichtinval hebben. We bezitten over een bosperceel met een vijver. Het houden van kleinvee behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt de locatie mogelijkheden voor diverse werkzaamheden in de dagbesteding.

PGBZorgJan beschikt tevens over een zorgboerderij in Tynaarlo, De Kweeklusthoeve. Ook hier beschikken we over woonplekken en bieden we dagbesteding aan cliënten.

Voor meer informatie over beschermd wonen en de dagbesteding in Gieterveen kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 06 – 38913251 of vul het onderstaande contactformulier in.

We maken graag een afspraak met u!

Ik wil meer weten over ambulante jeugdzorg.

Ben je ook op zoek naar begeleiding die uitgaat van de kwaliteiten van jou, je kind of degene die je begeleidt? Bij PGBZorgJan gaan we op zoek naar de mogelijkheden die er zijn om het leven van iedere cliënt een leuke invulling te geven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.